Cara Delevingne

Kép
Sztárok

Beyoncé, Rihanna, Lady Gaga - 15+1 sztár, aki koszorúslány lett

A sztárok is emberek, ahogy azt legutóbbi metrós összeállításunkból is láthattátok. Most újabb emberi oldalukról mutatjuk meg őket: íme 15+1 sztár, akik legjobb barátnőjük (vagy még inkább asszisztensük) kedvéért koszorúslánynak álltak. Szerintetek kinek áll a legjobban?

Kép
Sztárok

Megmutatjuk Lagerfeld, Marc Jacobs és Lady Gaga házi kedvenceit

Munkatársunk, Tankó Tekla vállaltan szubjektív házikedvenc-összeállításából megtudhatjátok, kiért rajong Lady Gaga, Cara Delevingne, Karl Lagerfeld és Marc Jacobs. Vigyázat, cukiság-túladagolás veszélye áll fenn, pláne, ha követni is kezditek őket saját (!!!) Instagram oldalaikon.

Kép
Sztárok

Így karácsonyoztak a sztárok 2014-ben

Milyen jó nekünk, hogy van már Instagram, ahol megleshetjük, hogyan karácsonyoztak kedvenc sztárjaink. Íme egy kis válogatás!

Kép
InStyle TV

Cara Delevingne Sissi királynéként fakad dalra - VIDEÓ

December 2-án tartja salzburgi divatbemutatóját a Chanel. Ez alkalomból Lagerfeld kisfilmet is rendezett Cara Delevingne, Pharrell Williams és Géraldine Chaplin főszereplésével.

Kép
Sztárok

Audrey Hepburn unokája, Emma Ferrer topmodell karriert épít

A legendás stílusikon unokája, Emma Ferrer Kate Moss és Cara Delevingne ügynökségéhez írt alá.

Kép
Sztárok

Gisele Bündchen a Chanel show-n tüntetett a nők jogaiért

Karl Lagerfeld a zseniális és egyedi ötletek kifogyhatatlan tárháza: az elmúlt szezonban egy képzeletbeli szupermarketbe szervezte a Chanel aktuális show-ját, most pedig egy képzeletbeli tüntetés résztvevői lehettek a párizsi divathéten megtartott bemutató meghívottjai.

Kép
Szépség

Kate Moss és Cara Delevingne egy kampányban - Nyerd meg a Burberry legújabb parfümjét!

Nagy nap ez a mai. Kicsit álmos, kicsit esős, dacos, kimért, cool, olyan brit. Budapesten is, és mindenhol a világon. Ilyen az, amikor új illatának bevezetéséhez a Burberry londoni időjárást rendel aláfestésnek. Ugyanis világszerte ma mutatja be a Burberry My Burberry illatkreációját. Magyarországon először nálunk, az InStyle.hu-n.

Kép
Egyéb

Marquard Media Magyarország Kft. – „Kate Moss és Cara Delevingne egy kampányban - Nyerd meg a Burberry legújabb parfümjét!” nyereményjáték hivatalos játékszabályzata

Kép
Sztárok

Cara Delevingne eddigi legmerészebb kampánya

A topmodell eddigi legmerészebb kampányában, Tom Ford új illatának kampányfotóin pucéran pózol!

Kép
Stílus

Így ünnepelte meg Kate Moss, hogy a TopShopnak tervezett

Kate Moss a TopShopnak tervezett - a népszerű brit szupermodell kollekcióját, amely a "Kate Moss for TopShop Collection" nevet viseli, mostantól bárki megvásárolhatja a márka weboldalán.

Kép
Stílus

Londonban tartják az idei Victoria's Secret show-t

Idén Londonban rendezik meg a minden évben várva várt Victoria's Secret show-t – a hírt Adriana Lima és Candice Swanepoel jelentette be a márka marketingigazgatójával, Ed Razekkel a londoni Bond Streeten. Már a dátum is megvan: december 2.

Kép
Sztárok

Móka és kacagás Karl Lagerfeld parfümbemutatóján

Suki Waterhouse és Cara Delevingne végigmókázta az estét Karl Lagerfeld Harrodsban tartott parfümbemutatóján. A két szépség selfie-ket is készített, bár az Oscar-gálán készülttel azért elég nehéz versenyezni...

Kép
Stílus

Itt a Lagerfeld baba - egyenesen a Fendi kifutójáról

Cara Delevingne mondhatni ellopta a show-t a Milan Fashion Weeken: a topmodell a Fendi bemutatóján tündökölt, de nem is ez az érdekes, hanem az, hogy mit tartott a kezében a kifutón vonulva...Igen, jól látjátok, egy Lagerfeld babát.

Kép
Stílus

Álomszép Burberry-csodák a kifutóról

Hétfőn délután az első sorból nézhettétek a Burberry Prorsum bemutatóját az InStyle.hu élő közvetítésének segítségével. Most megmutatjuk nektek a lenyűgöző show-n bemutatott kollekciót.

Kép
Stílus

Brit topmodellről nevez el táskát a Mulberry?

Úgy tűnik, a szokásos Mulberry show (amelyen előszeretettel szerepeltetnek cuki kutyákat is), ezúttal elmarad a London Fashion Weeken, de lesz helyette más: a divatház állítólag Cara Delevingne ügyeletes brit szupermodellel szövetkezett.

Kép
Stílus

Rita Ora követi legjobb barátnőjét a DKNY kampányban

Rita Ora legjobb barátnője, Cara Delevingne nyomdokaiba lép, hiszen a nemrég New Yorkban fotózott DKNY kampány arca lesz.

Előző oldal